Over muziek

Jan Parent

muzikant


professionele freelancers


HOE GAAN WIJ TEWERK?

Wij brengen het juiste genre muziek op de juiste plaats én op maat van uw publiek.


Diners, recepties, politieke meetings, presentaties, beurzen, openingen, alle eet- en dansfestijnen, huwelijksmissen, uitvaartdiensten, cruises, seminaries,


Met uitzondering van een klassiek concert kan u ons vragen voor elke gelegenheid waar gepaste muziek nodig is. Voor seniorenfeesten (totaalprogramma met zang, dansmuziek, quiz ...) hebben wij een low-budget programma op maat..


Installatie en PA


Afhankelijk van de omstandigheden, nl. het aantal aanwezigen, de grootte van de ruimte en het karakter van het feest wordt de PA set-up aangepast.


De geluidsversterking is een aktief PA-systeem. Op elk volumeniveau zorgen wij voor een aangenaam geluid. Het systeem is modulair, d.w.z. naar de wensen van de klant kunnen verschillende boxen (ook in diverse ruimten) verspreid worden opgesteld, waarvan elke box een aparte volumeregeling heeft. Voor grotere manifestaties (vanaf 500 personen) kunnen wij mits een kleine meerprijs de installatie aanpassen.


Instrumentarium is van het onovertroffen Yamaha. Aansluitingen voor presentaties, CD, Powerpoint etc, zijn ter beschikking. (Op voorhand af te spreken).


Voor podiumverlichting en lichteffecten zorgen wijzelf.


Stijlvolle presentatie


De totale installatie is zeer sober en verzorgd. Geen kabels die door de zaal lopen, geen mixtafel tussen het publiek, ook geen flightcases of aluminium materiaal op de set. Alles wordt stijlvol opgesteld.


De kledij is even stijlvol als de muziekopstelling. De zangeressen zien er steeds stralend uit.


De muziekkeuze en het volume worden uiteraard aangepast aan het tijdstip en de omstandigheden. Tijdens het dansen wordt het muziekvolume gericht op de dansvloer. Onze belangrijkste troef is: iedereen tevreden stellen met de juiste muziekkeuze en het creëren van "de" live-sfeer.

MUZIKALE TIPS VOOR U

ZET DE MUZIEK NIET BUITENSPEL

Het is zoals bij een kampvuur: het vuur is de dansvloer, de leidster met de gitaar zit mee in de ronde. Voorzie de dansvloer altijd vóór de muzikanten. Plaats dus geen tafels tussen de luidsprekers en de dansvloer. Maak de dansvloer ook niet te groot t.o.v. het aantal gasten.


PODIUM (is geen must)

Een podium is voor ons geen must. Als u er toch één wenst te plaatsen, best niet te hoog. De grootte is afhankelijk van het aantal artiesten en is dus op voorhand  af te spreken.


VERLICHTING

De plaatselijke verlichting van de feestlocatie dient aangepast te worden tijdens receptie, diner of dansfeest. Wijzelf zorgen voor het beste sfeerlicht op de scène.


ZITPLAATSJE VOOR DE ZANGERESSEN

Als we met zangeressen optreden, zorg voor stoelen en tafeltje dichtbij of achter het podium, voor de momenten dat de beauties niet op het podium staan.


VROEGTIJDIG OPSTELLEN & LAATTIJDIG AFBREKEN

Indien uw genodigden twee uur vroeger arriveren dan de muziek start, is het aangewezen dat de installatie reeds is opgesteld. Wij kunnen dan vroegtijdig de installatie opstellen (gratis) of indien nodig laattijdig komen afbreken (mits betaling).

WijProfessionele freelancers verzorgen live muziek

Alle Stijlen ... van alle tijden


Jan Parent

Zippora De Brauwer

Annelies Parent

CONTACTAdres:

Hettingen 9, 9860 Scheldewindeke (Belgium)


Email:

jan@scheldewindeke.be


Mobile::

Jan: +32 477 31 72 54

Christina: +32 474 27 99 49


WAT


Diners


Recepties


Meetings


Openluchtoptredens


Presentaties


WAT


Beurzen


Eet- en dansfeesten


Huwelijksmissen


Uitvaart


Cruises ...

Copyright © All Rights Reserved